Toy Rush Review (ASUS FonePad 7 FE375CG): joc de cărți copilăros, cu figurine 3D și ceva strategie tower defense (Video)

896 ori
<b>Toy Rush Review (ASUS FonePad 7 FE375CG): joc de cărți copilăros, cu figurine 3D și ceva strategie tower defense (Video)</b>Atunci când am testat tableta ASUS FonePad 7 FE375CG am decis să jucăm și jocuri pe acest device, printre care se numără și Toy Rush. Titlul e disponibil gratuit in Play Store și este un tower defense/offense, care amintește puțin de Royal...

Atunci când am testat tableta ASUS FonePad 7 FE375CG am decis să jucăm și jocuri pe acest device, printre care se numără și Toy Rush. Titlul e disponibil gratuit in Play Store și este un tower defense/offense, care amintește puțin de Royal Revolt 2.

Veți avea la dispoziție o serie de cărți de joc, care declanșează jucării și creaturi cu grafică 3D, dispuse pe un soi de tabla de șah. Veți ataca bazele inamicilor folosind o serie de cărți etalate pe hartă, iar unitățile voastre se vor confrunta cu turete inamice în drumul lor spre bază. Ideea este să distrugeți clădirile rivalului și să îi luați resursele. Toate cărțile de joc folosite în luptă sunt pierdute și aveți la dispoziție unitați aeriene și terestre.

Toy Rush​

Pe lângă cărți care spawnează creaturi, aveți și cărți cu boosturi, precum unele de viteză, putere, clear path și tot soiul de alte powerupuri. Veți utiliza unicorni, roboți, orci și alte creaturi, unele făcând parte din categoria Super Cărți, care trebuie hrănite cu alte cărți pentru a crește în nivel. Există două monede de schimb în acest titlu: tickets și capace, ultimele foarte greu de obținut, iar cu primele cumpărați pachete de carți de joc colecționabile.

Jocul e distractiv, copilăros și are și o latură de defensivă, care implică să vă construiți un sistem de turete și capcane, deoarece puteți fi atacați oricând. îi acordăm lui Toy Rush nota 8.5 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Puteți urmări disponibilitatea tabletei pe eMAG.ro.

Toy Rush Review (ASUS FonePad 7 FE375CG)
​

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×