Microsoft lansează Xbox Music cu suport multi platform pentru WP8, Win 8 și Xbox 360 (Video)

821 ori
<b>Microsoft lansează Xbox Music cu suport multi platform pentru WP8, Win 8 și Xbox 360 (Video)</b>Cum vă suna streaming gratuit de muzică între terminalele voastre Windows Phone 8 și Windows 8? Ba chiar și Xbox 360 își face loc în acest setup și totul mulțumită lui Xbox Music, un nou serviciu lansat de Microsoft pe 16 octombrie. Acesta se...

Cum vă suna streaming gratuit de muzică între terminalele voastre Windows Phone 8 și Windows 8? Ba chiar și Xbox 360 își face loc în acest setup și totul mulțumită lui Xbox Music, un nou serviciu lansat de Microsoft pe 16 octombrie. Acesta se alătura celorlalte lansări Microsoft din această lună, Windows Phone 8 pe 29 octombrie și Windows 8 pe 25 octombrie.

Xbox Music este un serviciu de streaming muzical, care va suporta platformele menționate mai sus. Se pare că MS vrea să ofere acest serviciu atât sub forma gratuită, cu reclame, cât și pe bază de abonament. Veți putea cumpăra melodii și în metoda clasică și din câte vedem în clipul de prezentare, interfața serviciului amintește foarte mult de Metro UI și este foarte curată și bine organizată. Xbox Music va permite streaming nelimitat de melodii pe Windows 8, Microsoft punând la dispoziție un catalog de peste 30 de milioane de melodii.

Utilizatorii vor putea crea și playlisturi în cloud, care vor fi sincronizate cu toate terminalele și va exista și funcția Smart DJ inclusă. Peste 70.000 de videoclipuri vor fi disponibile și va exista posibilitatea de a trimite playlisturi și melodii de pe Windows 8 pe Xbox 360 folosind funcția SmartGlass. Dacă veți folosi Xbox Music cu reclame în varianta gratuită și vreți să le înlăturați, atunci veți plăti un abonament de 9.99 dolari pe lună. Cu acest abonament veți putea descărca albume complete, cu suport pentru playback offline.

Microsoft promite și o variantă evoluată de Xbox Music, cu socializare, stocare în cloud și o funcție similară cu Shazam.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×