Sony PlayStation Phone analizat În detaliu, testat... pregătit de lansare?

1.676 ori
<b>Sony PlayStation Phone analizat În detaliu, testat... pregătit de lansare?</b>Norocoșii de la IT168, un site chinez de renume, au avut ocazia să testeze și analizeze un model de Sony PlayStation Phone, dar nu varianta finală. Terminalul cu branding XPERIA ascunde un procesor grafic Qualcomm Adreno 205 și un CPU Snapdragon...

Norocoșii de la IT168, un site chinez de renume, au avut ocazia să testeze și analizeze un model de Sony PlayStation Phone, dar nu varianta finală. Terminalul cu branding XPERIA ascunde un procesor grafic Qualcomm Adreno 205 și un CPU Snapdragon QSD8255 de 1GHz, care au fost supuse la teste cu ajutorul benchmark-urilor.

Testele cu Neocore indică un frame rate de 59.1 fps, în vreme ce Quadrant îi oferă lui PSP Phone un scor de 1733 și ne așteptăm ca rezultatele să fie chiar și mai bune în varianta finală a terminalului. Analiza aceluiași site confirmă unele dintre specificațiile telefonului-consolă pe care le cunoșteam deja: baterie de 1500 mAh, display LCD cu rezoluție de 854 x 480 pixeli și o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED și autofocus.

Sony PlayStation Phone analizat În detaliu, testat... pregătit de lansare?

Această cameră nu este capabilă de captură video 720p, cel puțin nu deocamdată, softul de pe handset nefiind finisat. în plus, telefonul vine cu 512MB de ROM și RAM, un slot microSD și un al doilea microfon care servește pentru anularea zgomotului de fond, exact cum se întâmpla și în cazul lui Nexus One.

Sony PlayStation Phone analizat În detaliu, testat... pregătit de lansare?

în cadrul sesiunii de teste a fost descoperită și aplicația PlayStation Pocket, care va porni jocurile pe acest terminal, dar nu este clar încă dacă acesta este un emulator de jocuri mai vechi sau programul standard pentru rulat jocuri de PSP Phone. Pe când și o dată de lansare reală... sau poate o prezentare oficială la MWC 2011?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×