MobileTrend.ro oferă reduceri de până la 400 lei la cele mai tari smartphone-uri ale momentului; Samsung Galaxy S5 disponibil la prețul de 2.399 lei!

2.379 ori
<b>MobileTrend.ro oferă reduceri de până la 400 lei la cele mai tari smartphone-uri ale momentului; Samsung Galaxy S5 disponibil la prețul de 2.399 lei!</b>Dacă vă numărați printre cei care ați urmărit unboxing-ul video al phablet-ului de buget HTC Desire 816, atunci ați putut remarca și faptul că terminalul în cauză a fost primit de la MobilTrend.ro, un magazin online cu care am început o...

Dacă vă numărați printre cei care ați urmărit unboxing-ul video al phablet-ului de buget HTC Desire 816, atunci ați putut remarca și faptul că terminalul în cauză a fost primit de la MobileTrend.ro, un magazin online cu care am început o colaborare pe parte de reviews. Retailerul vine acum cu o serie de reduceri speciale de până la 400 lei la cele mai tari smartphone-uri ale momentului.

Printre acestea se numără HTC One (M8), terminal construit din materiale premium și care aduce la pachet dotări high-end, cum ar fi un display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.3 GHz, 2 GB RAM și un senzor foto dual. Acest model beneficiază de o reducere de 200 lei și costă acum 2.599 lei.

Sony Xperia Z2 la reducere

Sony Xperia Z2 se află și el printre terminalele ce primesc o reducere specială. Acesta poate fi achiziționat la prețul de 2.499 lei, după un discount de 350 lei. Un alt flagship al momentului este Samsung Galaxy S5, terminal ce aduce un scanner pentru amprente, un senzor cardiac și multe alte funcții de ultimă generație. Galaxy S5 primește o reducere de 400 lei și costă acum 2.399 lei.

Samsung Galaxy S5 la reducere

De asemenea, Mobiletrend.ro oferă reduceri și pentru terminale lansate anul trecut, cum ar fi Samsung Galaxy Note 3 și iPhone 5s. în timp ce phablet-ul Samsung costă cu 200 lei mai puțin, și anume 1.999 lei, iPhone 5s este comercializat la un preț de 2.499 lei.

Odată cu achiziția unui terminal prin intermediul Mobiletrend.ro veți beneficia de garanție de 1 an pentru produsele Apple și 2 ani garanție pentru produsele Nokia, Samsung, Allview, Huawei, ZTE, LG, Sony, BlackBerry, respectiv HTC. Aflăm și faptul că MobileTrend.ro colaborează direct cu service-urile autorizate ale producătorilor, astfel încât calitatea, siguranța și soluționarea problemelor este garantată.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×