Sony postează un teaser pentru cameraphone-ul axat pe selfie lansat mâine

Autor:  | Publicat în:  Sony 585 ori
<b>Sony postează un teaser pentru cameraphone-ul axat pe selfie lansat mâine</b>Cu câteva ore în urmă vă prezentam primele imagini hands on&nbsp;cu un nou telefon Sony, care urmează să fie axat pe funcția de captură selfie. Aflam că el va veni cu un blitz frontal și eram surprinși să descoperim că nou venitul va fi...

Cu câteva ore în urmă vă prezentam primele imagini hands on cu un nou telefon Sony, care urmează să fie axat pe funcția de captură selfie. Aflam că el va veni cu un blitz frontal și eram surprinși să descoperim că nou venitul va fi lansat mâine. Acum Sony a postat și un teaser cu privire la acest device.

Imaginea de mai sus este teaserul, care menționează dată de 8 iulie și ne îndeamnă să "get the full picture" (să capturăm imaginea completă). Dacă mă întrebați pe mine acest mesaj e o referire la o lentilă wide angle pentru camera frontală, astfel încât să încapă cât mai mulți prieteni în selfie. Sony a mai postat pe Twitter și mesajul "see your #selfies în a whole new light", care confirmă din nou acel blitz frontal.

Handsetul ar putea avea numele de Xperia C3 și deocamdată nu avem o listă solidă de specificații pentru el, în ciuda descoperirii unui video hands on, cel de mai jos. Din câte văd terminalul are o carcasă turcoaz și pare foarte subțire. Mă aștept să vină cu o carcasă din policarbonat să aibă un ecran de 5+ inch și o cameră frontală de cel puțin 5 megapixeli. Voi ce așteptări aveți pentru C3?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×