Sony pregătește QX30, un nou accesoriu de tip cameră ce poate fi atașat smartphone-urilor; vine cu zoom optic 30x

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.192 ori
<b>Sony pregătește QX30, un nou accesoriu de tip cameră ce poate fi atașat smartphone-urilor; vine cu zoom optic 30x</b>De curând, două noi dispozitive Sony interesante au primit certificare în Coreea de Sud, mai precis camera mirrorless ILCE-5000 ce va fi cunoscută comercial sub denumirea Alpha A5000, cât și camera portabilă Sony QX30 ce este practic un accesoriu...

De curând, două noi dispozitive Sony interesante au primit certificare în Coreea de Sud, mai precis camera mirrorless ILCE-5000 ce va fi cunoscută comercial sub denumirea Alpha A5000, cât și camera portabilă Sony QX30 ce este practic un accesoriu care poate fi atașat unui smartphone.

După cum bine știm, anul trecut în septembrie, Sony a mai lansat două astfel de accesorii-cameră pentru smartphone-uri, device-uri denumite Sony Cyber-shot QX100, respectiv QX10. Prin intermediul unui astfel de accesoriu putem transforma telefonul nostru într-un adevărat aparat foto compact din categoria premium.

Acest tip de camere foto se atașează într-un mod foarte simplu pe terminalul nostru, după care prin intermediul unei conexiuni WiFi putem capta fotografii de înaltă calitate, cât și înregistra video la rezoluție HD. în timp ce Sony QX100 oferea un senzor de 20.2 megapixeli Exmor cu zoom optic 3.6x, modelul QX10 aducea un senzor de 18.2 megapixeli și un zoom optic 10x.

Acum, aflăm că noua versiune pregătită de Sony, și anume QX30 va beneficia de un zoom optic 30x, cât și de un slot pentru carduri microSD pentru salvarea fotografiilor, o funcție pe care nu o regăseam pe modelele anterioare. Rămâne de văzut când va fi lansat acest nou accesoriu-cameră și la ce preț va sosi acesta pe piață.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×