Tableta Samsung Galaxy TabQ primește un prim preț prin intermediul unui retailer chinez

Autor:  | Publicat în:  Samsung 653 ori
<b>Tableta Samsung Galaxy TabQ primește un prim preț prin intermediul unui retailer chinez</b>Ajunsă acum câteva zile pe piața din China, iată că tableta Samsung Galaxy TabQ primește astăzi și un prim preț din partea unui comerciant chinez. Aceasta din urmă dispune de un display HD de 7 inch și de un procesor quad-core de 1.2 GHz,...

Ajunsă acum câteva zile pe piața din China, iată că tableta Samsung Galaxy TabQ primește astăzi și un prim preț din partea unui comerciant chinez. Aceasta din urmă dispune de un display HD de 7 inch și de un procesor quad-core de 1.2 GHz, prețul afișat de către retailer-ul cu pricina fiind de 354$.

Lista sa de dotări continuă cu un procesor Qualcomm Snapdragon al cărei denumiri nu este specificată, 1.5 GB memorie RAM, 8 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli și o cameră foto secundară ce ne pune la dispoziție un senzor de 2 megapixeli.

Samsung Galaxy TabQ

Primim și conectivitate 4G LTE, o baterie de 3.200 mAh și sistemul de operare Android 4.4 KitKat preinstalat. Samsung Galaxy TabQ măsoară 8.95 mm în grosime și cântărește doar 260 de grame. Acest model este disponibil la pachet și cu o husă specială de tip flip-cover după cum putem vedea și în imaginea de mai sus.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×