Sony pregătește un telefon cu grosime de 6.4 mm, conform unui nou teaser; E vorba probabil de Xperia Z3 Compact!

Autor:  | Publicat în:  Sony 932 ori
<b>Sony pregătește un telefon cu grosime de 6.4 mm, conform unui nou teaser; E vorba probabil de Xperia Z3 Compact!</b>Cu câteva zile în urma vedeam un teaser Sony pentru câteva terminale pe care compania urmează să le prezinte la IFA 2014. E vorba despre 3 device-uri, care apăreau într-un con de umbră în teaser, iar în acest weekend Sony a postat imaginea de...

Cu câteva zile în urma vedeam un teaser Sony pentru câteva terminale pe care compania urmează să le prezinte la IFA 2014. E vorba despre 3 device-uri, care apăreau într-un con de umbră în teaser, iar în acest weekend Sony a postat imaginea de mai jos pe Twitter, tot cu rol de teaser.

Ea face referire la grosimea unui nou venit, un terminal care măsoară 6.4 mm în talie și care cel mai probabil e noul Xperia Z3 Compact. Mă aștept ca modelul principal, Sony Xperia Z3 să aibă în jur de 8, sau poate chiar 7 mm în grosime, în vreme ce varianta Compact cu ecran de 4.6 inch ar putea fi mai subțire. Teoretic acest device ar putea fi și nouă tableta Sony Xperia Z3 Tablet Compact, dar lungimea de 124 mm menționată aici se potrivește doar unui Compact.

Putem spune asta pentru că Xperia Z2 măsoară 146.8 mm, deci 20 de mm lungime diferenta înseamnă mai degrabă un handset "Mini" in acest caz. Sony Xperia Z3 Compact e un telefon rezistent la apă și praf, care vine cu un display Full HD de 4.6 inch, 3 GB RAM, 16 GB stocare, o cameră de 20.7 MP și procesor Snapdragon 801, conform zvonurilor.  în condițiile în care acest handset sună atât de bine, cine va mai cumpăra Xperia Z3?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×