Sony pregătește un telefon Xperia Cybershot de 5 inch și telefoane Walkman

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.770 ori
<b>Sony pregătește un telefon Xperia Cybershot de 5 inch și telefoane Walkman</b>Dacă ați crezut că brandurile Cybershot și Walkman de la Sony au murit sau au devenit doar reprezentanții unor funcții software, ei bine japonezii au planuri noi cu aceste branduri. CEO-ul Sony, Kaz Hirai are planuri mari pentru trimestrul 3 al...

Dacă ați crezut că brandurile Cybershot și Walkman de la Sony au murit sau au devenit doar reprezentanții unor funcții software, ei bine japonezii au planuri noi cu aceste branduri. CEO-ul Sony, Kaz Hirai are planuri mari pentru trimestrul 3 al acestui an, când se pare că va anunța noi telefoane Walkman și Cybershot.

E vorba despre telefoane Xperia cu tehnologie foto Cyber-shot și audio Walkman, integrată în terminalele Android produse de Sony. Zvonurile afirmă că vom vedea la vară un terminal Xperia Cybershot de 5 inch, dotat cu cea mai bună cameră de pe piață, cu o mărime de senzor similară cu cea de pe Nokia 808 Pureview și lentila Carl Zeiss. Spre deosebire de Nokia 808, acest model va fi mai subțire și va oferi o performanță la fel de bună, sau chiar superioară.

Apoi avem un zvon despre un telefon Walkman cu ecran de 5 inch, care va integra un chip de amplificare a sunetului, plus obișnuitele opțiuni de egalizator Walkman și alte bunătăți acustice. în cele din urmă, un al treilea model de la Sony va fi unul cu ecran mai mic, un rival pentru iPhone, care va adopta camera lui Cybershot, dar într-un format mai compact.

Cum rămâne cu acel terminal de gaming, acel Xperia Play 2 pe care îl așteptăm cu toții?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×