Sony prezinta module de camere digitale de 12.3 megapixeli pentru telefoane

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.402 ori
<b>Sony prezinta module de camere digitale de 12.3 megapixeli pentru telefoane</b>Sony a prezentat oficial un modul de camera de 12.25 megapixeli, pe care compania afirma ca-l va folosi pe viitoarele sale terminale mobile, lansand astfel cele mai puternice "cameraphones" de pe piata. "IMX060PQ" este un nou tip de senzor CMOS de imagine...

Sony a prezentat oficial un modul de camera de 12.25 megapixeli, pe care compania afirma ca-l va folosi pe viitoarele sale terminale mobile, lansand astfel cele mai puternice "cameraphones" de pe piata.

"IMX060PQ" este un nou tip de senzor CMOS de imagine 1/2.5 "Exmor", care poate fi folosit incorporat in telefoane mobile. Aceasta tehnologie apropie Sony de realizarea obiectivului sau principal: crearea celor mai mici unitati foto din industria mobila cu cel mai ridicat numar de megapixeli (rezolutie efectiva de 12.25 megapixeli).

Sony a anuntat de asemenea si lansarea lui "IMX046PQ", un senzor de imagine "Exmor" CMOS tip 1/3.2, cu o rezolutie efectiva de 8.11 megapixeli si "IMX045PQ" un senzor de imagine CMOS "Exmor" 1/4 ce ofera o rezolutie de 5.15 megapixeli. In plus, compania japoneza va comercializa si modulul lentila 1/3.2 "IU060F" cu rezolutie efectiva de 12.25 megapixeli si "IU046F", modul de lentila 1/3.2 cu rezolutie de 8.11 megapixeli. Dotate cu lentile si functii auto focus, cele 2 module sunt cele mai mici si subtiri din intreaga industrie a telefoniei mobile.

Sursa: Cellular-news.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×