Sony postează un nou teaser cu o aluzie la „un Xperia mic, care încape în palmă”

1.376 ori
<b>Sony postează un nou teaser cu o aluzie la „un Xperia mic, care încape în palmă”</b>După ce am tot văzut scăpări ale lui Sony Xperia 2, acum aflăm că terminalul nu e atât succesor de Xperia 1, cât o revenire a seriei Compact, chiar dacă nu poartă acel nume. Avem un nou teaser pe această temă mai jos.

După ce am tot văzut scăpări ale lui Sony Xperia 2, acum aflăm că terminalul nu e atât succesor de Xperia 1, cât o revenire a seriei Compact, chiar dacă nu poartă acel nume. Avem un nou teaser pe această temă mai jos.

Trebuie să recunosc că încă de la ultimele scăpări de Xperia 2 am intrat la bănuieli, văzând diagonală sa de 6.1 inch. Părea să fie o scădere ciudată de la diagonală de 6.5 inch a lui Xperia 1, deși rezoluția rămâne 4K. Acum Sony vine cu un teaser care promite un "Xperia mic, care încape în palmă", care se potrivește cu zvonurile auzite în ultima vreme.

Avem de-a face cu un telefon cu ecran OLED cu rezoluție 4K și aspect 21:9, doar că având un corp foarte compact. Dacă privim cu atenție teaserul, mai observăm și culorile din fundal, care se potrivesc cu nuanțele scăpate pentru Xperia 2. E vorba despre roșu Burgundia, albastru și un gri-alb. 

Se pare că Sony învie seria Compact fără acest nume și îi cuplează și o cameră triplă mutată lateral și un procesor Snapdragon 855. Sony va anunța telefonul la IFA 2019 în Berlin pe 5 septembrie.

Video: https://www.instagram.com/p/B16EUrilnB4/

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×