Campanie inedită de reduceri la FunGadgets.ro: 20% reducere dacă ai votat la alegeri

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.493 ori
<b>Campanie inedită de reduceri la FunGadgets.ro: 20% reducere dacă ai votat la alegeri</b>știți probabil că în ziua votului la alegerile prezidențiale diferite baruri sau restaurante acordau reduceri dacă vă duceați cu buletinul și arătați că ați votat. Ei bine, acum și magazinele de gadgeturi fac același lucru, iar...

știți probabil că în ziua votului la alegerile prezidențiale diferite baruri sau restaurante acordau reduceri dacă vă duceați cu buletinul și arătați că ați votat. Ei bine, acum și magazinele de gadgeturi fac același lucru, iar FunGadgets.ro pune la bătaie o reducere de 20%.

Site-ul nu e afiliat politic, nu face campanie electorală și nu promovează vreun candidat, ci doar îi recompensează pe cei care au vrut să facă un gest de acțiune civică și să voteze, indiferent ce au ales. Promoția e disponibilă în limita stocului disponibil, iar data limită este de 16 noiembrie 2014, inclusiv. Nu se poate cumula cu altă promoție aceasta oferta.

Procesul e simplu: alegi gadgetul preferat, folosești codul de reducere #amvotat în pasul 1 al comenzii și trimiți o poză cu spatele cărții tale de identitate, unde se vede stampila de vot. în plus, cei de la Tribul.eu participa la campanie livrând comanda plasată pe FunGadgets.ro gratuit, cu bicicleta. Oferta e disponibilă doar pentru București în cazul livrării cu bicicletele. Cum vă suna această ofertă inedită si ce gadget va tenteaza?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×