Interfata HTC Sense va sosi si pe Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.222 ori
<b>Interfata HTC Sense va sosi si pe Windows Mobile</b>Cu doar cateva zile in urma, asistam la lansarea interfatei HTC Sense, care va sosi in premiera pe terminalul HTC Hero. Desi acesta este un handset Android, se pare ca si utilizatorii Windows Mobile se vor bucura de noul UI. Confirmata oficial de...

Cu doar cateva zile in urma, asistam la lansarea interfatei HTC Sense, care va sosi in premiera pe terminalul HTC Hero. Desi acesta este un handset Android, se pare ca si utilizatorii Windows Mobile se vor bucura de noul UI.

Confirmata oficial de reprezentantii HTC de 2 ori in aceasta saptamana, vestea sosirii lui Sense pe terminale Windows Mobile nu poate decat sa ne bucure. Nu ca TouchFLO 3D nu ne-ar fi multumit, dar Sense este practic o evolutie a acestui UI, pastrand totusi multe din aspectele popularei interfate.

Printre trasaturile lui HTC Sense se numara widgeturi customizabile, shortcuturi, profiluri de utilizare pentru handset, servicii de social networking integrate in diferite meniuri si lista de contacte, plus functii gen "Perspectives" si "Scenes", care cresc functionalitatea UI-ului.

[Via: Gsmdome.com]

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×