Sony X Mount este un accesoriu pentru utilizarea gamepad-ului DualShock 4 alături de un terminal Xperia

625 ori
<b>Sony X Mount este un accesoriu pentru utilizarea gamepad-ului DualShock 4 alături de un terminal Xperia</b>Se vorbește din ce în ce mai mult despre gaming în ultima vreme și până și Sony pune accentul pe gaming-ul mobil după cum descoperim astăzi. În cazul în care nu știați, pe numeroase terminale Xperia există funcția ce permite rularea de

Gaming-ul este un termen pe care îl tot auzim în ultima vreme, asta pentru că producătorii din lumea smartphone au început să vină cu terminale axate pe acest fenomen. Câteva exemple sunt Razer Phone, Xiaomi BlackShark și mai nou ZTE Nubia Red Magic, telefoane care promit o performanță de top și extra funcții menite să schimbe experiența de gaming. Și Sony are ceva de anunțat astăzi în această privință.

Sony X Mount

Nu este vorba despre un telefon de gaming ci despre un nou accesoriu intitulat Sony X Mount care va funcționa în tandem cu gamepad-ul DualShock 4 de la consola voastră PS4. Este practic un suport pentru telefon ce permite utilizarea gamepad-ului  și la mijloc se află serviciul Remote Play care este disponibil pe câteva modele din gama Xperia.

Sony X Mount

Acest feature permite rularea de jocuri de consolă direct pe smartphone-ul Xperia și aflați că printre modelele compatibile cu acest accesoriu se află următoarele: Xperia XZ1, XZ1 Compact, XZ Premium, XZ, X Compact, X Performance, Z5, Z5 Compact, respectiv Xperia Z5 Premium. Lansarea sa comercială va avea loc în iunie și prețul va fi dezvăluit luna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×