Sony Xperia 5 este numele noului telefon flagship, scăpat în prezentarea IFA 2019; Iată noutățile!

1.473 ori
<b>Sony Xperia 5 este numele noului telefon flagship, scăpat în prezentarea IFA 2019; Iată noutățile!</b>Am mai auzit de listări timpurii de telefoane, înainte de lansare, dar mai rar scăpa un video al prezentării unui terminal pe web. De această data Sony a transmis live din greșeală repetițiile pentru evenimentul de la IFA, care are loc azi.

Am mai auzit de listări timpurii de telefoane, înainte de lansare, dar mai rar scăpa un video al prezentării unui terminal pe web. De această data Sony a transmis live din greșeală repetițiile pentru evenimentul de la IFA, care are loc azi. Cu această ocazie am aflat că noul flagship nu se numește nici Xperia 1R, nici 1S și nici Xperia 2. Ar fi de fapt un Xperia 5.

Asta se vede și pe ecranul surprins în acel video, pe care apare și mențiunile OLED, HDR, 21:9 și Dolby Atmos. Conferința Sony are loc la oră României 14:00 pe 5 septembrie și în acest ritm, sigur mai vedem ceva scăpări. Se pare și că precomenzile pentru noul terminal încep chiar săptămâna viitoare, iar debutul în magazine are loc în octombrie 2019.

Sony Xperia 5 va sosi pe 4 nuanțe: negru, alb, albastru și magenta. Auzisem încă de pe vremea când handsetul era cunoscut că Xperia 2, că va sosi cu un ecran de 6.1 inch 4K, procesor Snapdragon 855, 6 GB RAM sau poate chiar 8 GB și o baterie similară cu a lui Xperia 1.

Are tot cameră triplă în spate, mutată lateral și șansele sunt mari să aibă tot 3 senzori de 12 MP. Încă încercam să ne dăm seama de ce se numește Xperia 5 și nu 2... Singură explicație logică pentru mine e că este al cincilea Xperia din 2019, după Xperia 1, Xperia 10, Xperia 10 Plus și Xperia L3. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×