Sony Xperia C, un telefon quad core cu procesor MediaTek și ecran de 5 inch

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.460 ori
<b>Sony Xperia C, un telefon quad core cu procesor MediaTek și ecran de 5 inch</b>Se pare că nu doar producătorii chinezi de telefoane cu preț accesibil apelează la MediaTek pentru a folosi al lor CPU quad core, ci și nume mari ca Sony. Zvonurile afirmă că producătorul japonez ar avea în pregătire un handset cu un astfel de...

Se pare că nu doar producătorii chinezi de telefoane cu preț accesibil apelează la MediaTek pentru a folosi al lor CPU quad core, ci și nume mari ca Sony. Zvonurile afirmă că producătorul japonez ar avea în pregătire un handset cu un astfel de CPU.

E vorba despre așa numitul Xperia C, cu chipset quad core de 1.2 GHz și ecran qHD de 5 inch, plus două sloturi SIM. în cazul în care nu știați, astăzi are loc Mobile Asia Expo în Shanghai și am putea vedea telefonul debutând oficial cu această ocazie. Sony Xperia C, care poartă și numele de cod CN3 va debuta cel mai probabil în tandem cu Xperia Z Ultra, phabletul de 6.44 inch care se afla pe buzele tuturor în ultimele săptămâni.

Revenind la Xperia C, el va fi dotat cu 1 GB RAM, 4 GB memorie internă, slot microSD și o cameră de 8 megapixeli cu senzor Exmor R. De remarcat și faptul că terminalul nu va fi chiar gros, la 8.88 mm în talie și aflăm și că va rula Android 4.2.2. Cum sună un astfel de model dual SIM?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×