Sony Xperia C3, telefonul cu camera de selfie cu blitz primește primul preț: 323 dolari În China

2.346 ori
<b>Sony Xperia C3, telefonul cu camera de selfie cu blitz primește primul preț: 323 dolari În China</b>Probabil cel mai "luminos" telefon destinat selfie-urilor, Sony Xperia C3 a primit în această săptămână și primul său preț. Spunem luminos, deoarece acest model folosește un blitz în zona frontală și azi aflăm că el va costa 323 dolari pe...

Probabil cel mai "luminos" telefon destinat selfie-urilor, Sony Xperia C3 a primit în această săptămână și primul său preț. Spunem luminos, deoarece acest model folosește un blitz în zona frontală și azi aflăm că el va costa 323 dolari pe piața din China.

Permiteți-mi să nu fiu prea impresionat de acest preț, mai ales că o sumă similară vă poate aduce un Xiaomi Mi4 în aceeași țară. Terminalul Xperia C3 este dotat cu un display HD IPS de 5.5 inch și la interior are un procesor quad core Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 1 GB RAM, 8 GB stocare și slot microSD. Camera sa principală este una de 8 MP și are blitz LED, iar în zona frontală se afla o cameră de 5 MP, tot cu blitz LED.

Sony Xperia C3

La bordul acestui selfie phone se afla o baterie de 2500 mAh, două sloturi SIM, Android 4.4.2, iar handsetul a fost lansat oficial la începutul lunii iulie. îl așteptăm și în Europa, probabil cu un preț mai mare, undeva sub limita de 400 de euro. Trebuie menționat și că el dispune de o lentilă wide pentru camera frontală și sunt sigur că are și opțiuni software dedicate pentru selfie, inclusiv unele Beauty.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×