VLC for Windows Phone 8.1 ni se dezvăluie În capturi de ecran, arata excelent

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 746 ori
<b>VLC for Windows Phone 8.1 ni se dezvăluie În capturi de ecran, arata excelent</b>Iată că Windows Phone 8.1 începe să primească și alte aplicații populare, în afară de câteva jocuri și softuri pentru social networking. Se pare că playerul VLC ar avea o versiune WP 8.1 gata de lansare, una arătoasă judecând după...

Iată că Windows Phone 8.1 începe să primească și alte aplicații populare, în afară de câteva jocuri și softuri pentru social networking. Se pare că playerul VLC ar avea o versiune WP 8.1 gata de lansare, una arătoasă judecând după screenshoturile de mai jos.

Thomas Nigro este creatorul acestei aplicații, el incercand să ofere o aplicație universală și care să conțină și funcțiile și lookul playerului de pe Windows. Deocamdată lipsește suportul DLNA, dar el va sosi ulterior. Developerul a lucrat la un design care să funcționeze la fel de bine pe telefoane, tablete și laptopuri, dar și pe desktopuri, pregătindu-și aplicația pentru marele salt la Windows Threshold.

VLC for Windows Phone 8.1 ni se dezvăluie În capturi de ecran, arata excelent

Din câte am înțeles, versiunea de Windows și Windows Phone a lui VLC are în comun cam 90% din cod. Aplicația e rapidă și funcționează destul de bine și pe telefoane mai low end, ca Lumia 520. Versiunea de WP 8.1 e gata de lansare, iar variantele de WP și RT au doar nevoie de o rezolvare a problemei cu ARM Compiler și vor fi gata de lansare. Vedem un design curat, bazat pe tile-uri și foarte aerisit aici.

Așteptăm acum și un release final si sunt curios cum stam cu compatibilitatea cu fisierele media. Merg si WMV-uri, AVI-uri, MP4 si MKV?

VLC for Windows Phone 8.1 ni se dezvăluie În capturi de ecran, arata excelent

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×