Sony Xperia Z3 apare În imagini hands-on; Să fie real de această dată?

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.294 ori
<b>Sony Xperia Z3 apare În imagini hands-on; Să fie real de această dată?</b>Săptămâna trecută apărea un leak fals cu Sony Xperia Z3, care ne-a învățat să suflăm și în iaurt când vine vorba de scăpări de acest gen. Astăzi descoperim noi imagini hands on cu acest terminal, pe care le putem vedea mai jos. &nbsp;...

Săptămâna trecută apărea un leak fals cu Sony Xperia Z3, care ne-a învățat să suflăm și în iaurt când vine vorba de scăpări de acest gen. Astăzi descoperim noi imagini hands on cu acest terminal, pe care le putem vedea mai jos.

Fotografiile au fost postate pe serviciul chinez de socializare Weibo, iar pe Sony Xperia Z3 îl așteptam să debuteze la IFA 2014, dacă ne luăm după ultimele zvonuri. Aparent aceasta este versiunea chineză a lui Xperia Z3, cunoscută sub numele de cod L55t. Dacă fotografiile sunt reale, atunci se pare că smartphone-ul va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 801 de 2.5 GHz și GPU Adreno 330, deși mă așteptam la un Snapdragon 805 mai degrabă.

Sony Xperia Z3 apare În imagini hands-on; Să fie real de această dată?

Evident poate fi vorba de un prototip și procesorul se poate schimba. Ca OS avem Android 4.4.4 KitKat, iar cei de la Xperia Blog scriu că la capitolul cameră vom aceeași optică precum pe Xperia Z1 și Z2. Nu avem detalii despre ecran, dar aș fi surprins să nu fie un QHD de peste 5 inch, iar la interiorul noului venit mă aștept să avem 32 GB stocare și 3 GB RAM, plus o baterie "sănătoasă".

Sony Xperia Z3 apare În imagini hands-on; Să fie real de această dată?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×