Sony Xperia Honami ajunge la FCC, va fi lansat până pe 30 septembrie

Autor:  | Publicat în:  Sony 839 ori
<b>Sony Xperia Honami ajunge la FCC, va fi lansat până pe 30 septembrie</b>Sony Xperia i1 Honami, faimosul cameraphone care va aduce înapoi tehnologia Cybershot pe telefoanele Sony a ajuns acum la FCC, autoritatea americană care aprobă terminalele mobile și le testează înainte de lansare. Cu această ocazie primim...

Sony Xperia i1 Honami, faimosul cameraphone care va aduce înapoi tehnologia Cybershot pe telefoanele Sony a ajuns acum la FCC, autoritatea americană care aprobă terminalele mobile și le testează înainte de lansare. Cu această ocazie primim confirmarea cu privire la câteva dotări și o dată de lansare a handsetului.

Se pare că acest model va sosi pe piața înainte de finalul lunii septembrie, sau cel târziu la începutul lui octombrie. Avem de-a face cu un telefon cu ecran Triluminous de 5 inch, cu rezoluție Full HD și un procesor Snapdragon 800 de 2.2 GHz, plus 2 GB RAM și 16 GB memorie internă. Xperia Honami va dispune și de un slot microSD și o cameră de 20.7 megapixeli cu Sony G Lens și procesare BIONZ.

Sony Xperia Honami ajunge la FCC, va fi lansat până pe 30 septembrie

Terminalul va fi rezistent la apă și praf, va dispune de o baterie de 3000 mAh și va oferi suport GSM, LTE și NFC, plus conectivitate WiFi. în cele din urmă, acest model va rula Android 4.2.2 și vă măsoară 8.3 mm în grosime. Că design Honami va aduce cu Xperia Z și cel mai probabil porturile și sloturile sale vor fi acoperite cu capace.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×