iPad 5 randat de un designer urmând specificațiile ajunse pe web și zvonurile

1.371 ori
<b>iPad 5 randat de un designer urmând specificațiile ajunse pe web și zvonurile</b>Martin Hajek este un talentat designer industrial, care a mai creat concepte și randari de terminale mobile înainte ca ele să fie lansate. Printre ele amintim și pe BlackBerry Z10 sau iPad Mini, care arătau foarte realist. Astăzi artistul își...

Martin Hajek este un talentat designer industrial, care a mai creat concepte și randari de terminale mobile înainte ca ele să fie lansate. Printre ele amintim și pe BlackBerry Z10 sau iPad Mini, care arătau foarte realist. Astăzi artistul își încearcă mâna cu iPad 5.

Generația a cincea de iPad cu ecran de 9.7 inch va aduce o schimbare de design, ce presupune implementarea unor margini mai subțiri ale ecranului. Noul terminal este și mai subțire și compact în comparație cu predecesorii săi. Formatul sau amintește destul de mult de cel al lui iPad Mini, cu un corp mai mic atât în lungime, cât și în lățime față de iPad 4.

iPad 5

Inspirația pentru acest concept au fost schemele de design ajunse pe web cu câteva săptămâni în urmă. Ele afirmau că noul device va avea 3/4 din grosimea lui iPad 4 și că va fi chiar mai subțire decât iPad Mini. Se zvonește că nouă tableta va măsura 178.5 mm în lățime și 232 mm în lungime, iar colțurile rotunjite vor fi împrumutate tot de la Mini.

iPad 5

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×