Re-Volt Classic Review: o Întoarcere În timp cu un gameplay ușor frustrant (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.191 ori
<b>Re-Volt Classic Review: o Întoarcere În timp cu un gameplay ușor frustrant (Video)</b>Re-Volt Classic este unul dintre acele jocuri pe care le jucam în urmă cu aproximativ 10 ani și ne distram de minune cu ele. Ideea este simplă: un joc cu mașinuțe teleghidate, care se întrec în medii din viața de zi cu zi, de la magazine la...

Re-Volt Classic este unul dintre acele jocuri pe care le jucam în urmă cu aproximativ 10 ani și ne distram de minune cu ele. Ideea este simplă: un joc cu mașinuțe teleghidate, care se întrec în medii din viața de zi cu zi, de la magazine la sufragerii. Acum jocul a ajuns pe Android și a primit și un review marca Mobilissimo.ro.

Titlul costă 15 lei în Play Store și va pune la dispoziție 42 de mici vehicule, rampe și tuneluri prin care să faceți curse și numeroase capcane și pickupuri. Am testat acest joc pe tableta Evolio Evotab HD (479 lei pe eMAG) și după cum se vede și în video review, acțiunea nu a arătat chiar excelent pe ecranul său. Jocul are o modalitate de control simplă, fie pe bază de butoane virtuale, fie prin înclinarea device-ului pentru a vira.

Accelerarea este automată, iar cea mai mare problemă a jocului este că nu aveți un buton care să reseteze mașina pe drumul cel bun. Astfel puteți rămâne blocați într-un perete, din păcate. Cursele sunt destul de grele, frustrante chiar și regret și lipsa multiplayerului. Grafica 3D pare învechită și producătorii acestui joc ar fi putut să o aducă totuși la zi cât de cât.

Aveți la dispoziție 14 circuite și curse cu până la 12 mașini incluse. Soundtrack-ului lui Re-Volt Classic este unul cu muzică electronică cu BPM ridicat, iar pentru cei care vor cascadorii de tot soiul există Stunt Arena. îi acordăm jocului o notă de 7 din 10 pentru gameplay frustrant și îl puteți descărca de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×