Sony Xperia Miro este acum oficial, anunțat pe Facebook! (Video)

1.309 ori
<b>Sony Xperia Miro este acum oficial, anunțat pe Facebook! (Video)</b>Vă mai amintiți de numărătoarea inversă de pe Facebook pentru un nou telefon Sony Xperia? Ei bine, deși numărătoarea părea a indică ziua de 21 iunie, Sony a făcut anunțul mai devreme și anume astăzi. Astfel am aflat de existența modelului...

Vă mai amintiți de numărătoarea inversă de pe Facebook pentru un nou telefon Sony Xperia? Ei bine, deși numărătoarea părea a indică ziua de 21 iunie, Sony a făcut anunțul mai devreme și anume astăzi. Astfel am aflat de existența modelului de telefon Sony Xperia Miro, un terminal midrange cu un soi de bărbie în partea inferioară.

Telefonul este axat pe funcția de socializare și vine cu Android 4.0 ICS, după cum probabil v-ați dat seama după acele 3 butoane capacitive de sub ecran. Vorbind de ecran, aflați că Xperia Miro are un ecran touch de 3.5 inch, o cameră de 5 megapixeli, DLNA, Android 4.0 ICS și efecte de iluminare ajustabile care probabil vor lua ochii segmentului de public tânăr. Designul lui Xperia Miro amintește de cel al lui Xperia Sola, iar telefonul vine cu o funcție numită "Facebook Inside Xperia", integrand mai bine serviciul de socializare în OS.

Miro va sosi pe argintiu, negru, roz sau auriu și din păcate nu avem și un preț deocamdată. Camera sa este capabilă de captură video la 30 fps, în spate avem un difuzor puternic și în față o cameră pentru videoconvorbiri. Sony promite și "o baterie mare", dar nu oferă și cifre pentru a-și susține afirmația. Iată un clip cu noul telefon:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×