Funcțiile lui iOS 6.0 prezentate În fața camerei (Video)

939 ori
<b>Funcțiile lui iOS 6.0 prezentate În fața camerei (Video)</b>E bizar faptul că deși au trecut destul de multe ore de la WWDC 2012, marile site-uri tech nu au postat analize amănunțite sau clipuri hands-on cu iOS 6.0. E drept că unele dintre ele au făcut-o, dar nu atât de detaliat precum cele două clipuri de...

E bizar faptul că deși au trecut destul de multe ore de la WWDC 2012, marile site-uri tech nu au postat analize amănunțite sau clipuri hands-on cu iOS 6.0. E drept că unele dintre ele au făcut-o, dar nu atât de detaliat precum cele două clipuri de mai jos, realizate de utilizatorii YouTube TechTechManTv și iAppleTech2.

După cum probabil știți deja iOS 6.0 în faza beta este disponibil de aseară pentru dezvoltatorii care colaborează cu Apple. în clipurile de mai jos puteți vedea în acțiune noua aplicație Maps, de exemplu, cu funcția Flyover, informații despre trafic și grafică 3D detaliată. iOs 6.0 beta aduce o ușoară schimbare a temei, bara de status fiind acum albastră în unele zone precum setările. Apple a adagat și un shortcut "tap to tweet" în zona de notificări, iar printre Setări găsim funcția Do Not Disturb, care dezactivează notificările și adăugă un mic simbol al lunii în bară de status.

Tot în Setări găsiți și funcția Privacy, cu ajutorul căreia acordați sau anulați permisiuni pentru aplicațiile care vor să acceseze contacte, calendare, remindere și alte date de pe telefon/tableta. Aflați cu această ocazie a preview-urilor și că Maps folosește informații din TomTom și resursele in-house Apple. Interfața seamănă foarte mult cu ce aveam și în Google Maps, cu excepția lui Street View și a informațiilor despre transportul public, care lipsesc acum. în schimb avem navigare turn by turn și o perspectivă 3D arătoasă.

Mobile Safari a fost și el actualizat, versiunea de Webkit rămânând totuși aceeași. Mai multe detalii găsiți în clipurile din acest articol:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×