Întoarcerea lui Alcatel OT, de această dată cu Android! Alcatel OT-915 vine cu tastatură QWERTY În Europa

Autor:  | Publicat în:  Alcatel 1.414 ori
<b>Întoarcerea lui Alcatel OT, de această dată cu Android! Alcatel OT-915 vine cu tastatură QWERTY În Europa</b>Sunt sigur că la un moment dat v-ați întrebat de ce nu mai mișcă nimic pe frontul Alcatel, companie care ne-a obișnuit cu terminale low end cu preț accesibil și funcții bune. Ei bine, Alcatel revine acum cu un model Android cu tastatură QWERTY....

Sunt sigur că la un moment dat v-ați întrebat de ce nu mai mișcă nimic pe frontul Alcatel, companie care ne-a obișnuit cu terminale low end cu preț accesibil și funcții bune. Ei bine, Alcatel revine acum cu un model Android cu tastatură QWERTY.

Este vorba despre Alcatel OT-915, pe care îl puteți admira mai sus și care vine ca urmaș al lui OT-990, prezentat anul trecut la Mobile World Congress. Noul OT va fi prezentat tot la MWC, care vine cu un ecran touch, o tastatură portret QWERTY și specificații destul de modeste pentru standardele moderne.

OT-915 folosește un ecran touch de 2.8 inch, cu rezoluție de 240 x 320 pixeli, măsoară 11.9 mm în grosime și rulează Android 2.3 Gingerbread, fără vreo personalizare software. Alte dotări ale noului telefon includ o cameră de 5 megapixeli, WiFi și radio FM. Deocamdată știm că handsetul va debuta în Anglia cândva înainte de finalul anului, deci poate îl vedem și la noi în toamnă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×