Sony Xperia SP surprins În noi imagini hands on, comparație cu Xperia V

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.933 ori
<b>Sony Xperia SP surprins În noi imagini hands on, comparație cu Xperia V</b>Cunoscut la un moment dat sub numele de cod HuaShan, Sony Xperia SP și-a făcut apariția într-o nouă serie de imagini, pe care o vedeți mai jos. E vorba despre o serie de comparații între Sony Xperia V și Xperia SP aka C530X. SP va avea un ecran...

Cunoscut la un moment dat sub numele de cod HuaShan, Sony Xperia SP și-a făcut apariția într-o nouă serie de imagini, pe care o vedeți mai jos. E vorba despre o serie de comparații între Sony Xperia V și Xperia SP aka C530X. SP va avea un ecran mai mare decât 4.3 inch, se pare.

O sursă a celor de la Android-Hilfe afirma că acest smartphone va sosi cu un capac înlăturabil în spate, care va permite accesul la slotul pentru carduri de memorie. în mod bizar bateria va fi neinlaturabila, iar Sony Xperia SP ar urma să aibă 3 versiuni, în funcție de regiunea globului în care debutează: C5302, C303 și C306. Toate vor fi dotate cu display-uri 720p, procesoare Qualcomm Snapdragon S4 de 1.7 GHz și GPU Adreno 320. C5303 va oferi și suport LTE, în vreme ce modelele celelalte vor avea HSPA.

Sony Xperia SP surprins În noi imagini hands on, comparație cu Xperia V

E posibil ca Sony Xperia SP să foloseasaca un ecran de 4.5 inch, deși nu putem garanta acest lucru, dar e cert că ecranul e mai mare decât al lui Xperia V. Noul telefon ar urma să ruleze Android 4.1.2 Jelly Bean, iar prototipul din imagini este descris drept instabil și predispus la blocaje.

Sony Xperia SP surprins În noi imagini hands on, comparație cu Xperia V

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×