Samsung Electronics lansează magazinul de aplicații Galaxy Apps

663 ori
<b>Samsung Electronics lansează magazinul de aplicații Galaxy Apps</b>în cursul zilei de ieri, cei de la Samsung au anunțat lansarea unui nou magazin de aplicații denumit Galaxy Apps, platformă ce va oferi sute de aplicații disponibile exclusiv pentru utilizatorii dispozitivelor din gama Samsung Galaxy. &nbsp; Acest...

în cursul zilei de ieri, cei de la Samsung au anunțat lansarea unui nou magazin de aplicații denumit Galaxy Apps, platformă ce va oferi sute de aplicații disponibile exclusiv pentru utilizatorii dispozitivelor din gama Samsung Galaxy.

Acest nou serviciu oferă aplicații ce vor permite mai multă flexibilitate în personalizarea dispozitivelor mobile și va funcționa și ca o platformă pentru promoții și reduceri pentru utilizatorii săi. Won Pyo Hong, președinte Media Solution Center în cadrul Samsung, a declarat că acest nou magazin de aplicații va pune la dispoziția clienților aplicații exclusive pentru a le îmbunătăți experiența de utilizare.

Samsung Galaxy Apps dispune de o interfață intuitivă ce este împărțită în trei categorii: Best Picks, Top și For Galaxy. în timp ce în prima categorie utilizatorii vor găsi ușor și rapid aplicații recomandate și oferte speciale, în categoria Top, aceste aplicații vor fi afișate în funcție de popularitate, data lansării și preț.

Categoria For Galaxy include patru secțiuni speciale, și anume: Galaxy Gifts, Galaxy Essentials, Apps for Professionals și Galaxy Specials. Aflăm că acest nou magazin de aplicații va fi disponibil pentru 130 milioane de utilizatori din 161 țări din toată lumea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×