ZTE Nubia X6 va dispune de stabilizare optică a imaginii și difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Sound

Autor:  | Publicat în:  ZTE 869 ori
<b>ZTE Nubia X6 va dispune de stabilizare optică a imaginii și difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Sound</b>Deși noul ZTE Nubia X6 și-a mai făcut apariția anterior într-o imagine teaser, aceasta nu aducea informații cu privire la eventualele dotări ale terminalului. Dar astăzi, iată că avem ocazia ca prin intermediul a unor noi imagini teaser postate...

Deși noul ZTE Nubia X6 și-a mai făcut apariția anterior într-o imagine teaser, aceasta nu aducea informații cu privire la eventualele dotări ale terminalului. Dar astăzi, iată că avem ocazia ca prin intermediul a unor noi imagini teaser postate pe platforma de socializare Weibo să descoperim 2 dintre funcțiile ce vor fi implementate pe noul flagship Nubia X6.

Aflăm că Nubia X6 va dispune de stabilizare optică a imaginii și de 2 difuzoare stereo care vor integra tehnologia Dolby Sound. Printre celelalte specificații posibile întâlnim un display 2K de 6 inch, un procesor Snapdragon 801, 2 sau 3 GB RAM, o cameră foto principală de 16 megapixeli și o cameră secundară de nici mai mult nici mai puțin de 13 megapixeli.

zte-nubia-x6-2.jpg

De asemenea, ZTE Nubia X6 va dispune de unele dintre cele mai subțiri margini ale ecranului pe care le-am întâlnit până în acest moment, ele măsurând doar 1.3 mm. Astfel, Nubia X6 devine primul smartphone ce redefinește noțiunea de edge-to-edge.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×