Sony Xperia X Performance face saltul la Android Oreo! Pachetul software se distribuie către utilizatori

1.192 ori
<b>Sony Xperia X Performance face saltul la Android Oreo! Pachetul software se distribuie către utilizatori</b>Japonezii de la Sony nu stau degeaba și astăzi încep distribuirea lui Android 8.0 Oreo și pentru posesorii de smartphone-uri Xperia X Performance. Pachetul software ne aduce câteva funcții noi precum modul Picture in Picture

Continuă actualizările la Android Oreo în tabăra Sony și după ce update-ul sosea pe modele precum Xperia XZ Premium, Xperia XZ și Xperia XZs, iată că astăzi apare și al 4-lea telefon în peisaj. Este vorba despre Sony Xperia X Performance, smartphone care de acum se poate bucura de tratamentul Oreo ce vine OTA sub forma unui pachet de aproximativ 1.25 GB.

Sony Xperia X Performance

Sosește cu numărul de firmware 41.3.A.0.401 și aflăm că Sony a adus aici patch-urile de securitate din noiembrie și câteva îmbunătățiri și funcții la bord. Printre acestea avem Reminders, Xperia Actions, AppShorcuts, Selecție text smart și Autofill. Desigur sunt rezolvate și diferitele bug-uri întâlnite în versiunile anterioare.

De menționat faptul că distribuirea update-ului are loc la nivel global, motiv pentru care ar putea dura câteva zile să ajungă la toți utilizatorii. Ca puncte forte acest telefon a bifat un ecran luminos, acustică bună, dar și o cameră excelentă la toate capitolele după cum precizam în recenzia pe care o puteți găsi aici. Prețul actual poate fi consultat pe eMAG.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×