Sony Xperia X și Xperia X Compact sunt actualizate la Android 8.0 Oreo

1.327 ori
<b>Sony Xperia X și Xperia X Compact sunt actualizate la Android 8.0 Oreo</b>Pe neașteptate japonezii de la Sony încep de astăzi procesul de actualizare la Android 8.0 Oreo pentru smartphone-urile Sony Xperia X și Xperia X Compact. Vorbim aici despre două telefoane lansate în urmă cu fix 2 ani ce iată se bucură

De astăzi cei de la Sony au început distribuirea lui Android 8.0 Oreo pentru smartphone-urile Sony Xperia X și Xperia X Compact, telefoane ce debutau pe parcursul anului 2016. Suntem informați că actualizarea sosește via OTA și că odată realizat update-ul se va face trecerea de la numărul de build 34.3.A.0.252 la versiunea 34.4.A.0346. Sunt aduce aici patch-urile de securitate din ianuarie și primim și noutățile specifice lui Oreo.

Xperia X oreo

Nu este oferit un changelog exact pentru funcțiile implementate aici, dar trebuie să vă așteptați la introducerea lui Autofill pentru parole, a suportului pentru modul Picture in Picture și a funcției Notification Dots. Există și alte noutăți Oreo precum actualizarea emoji-urilor, iconițe adaptive, dar și selecție smart text.

Dacă vreți să aflați mai multe despre telefonul Sony Xperia X Compact, găsiți aici recenzia noastră detaliată alături de mostre foto, video, dar și teste pentru baterie, ecran și acustică. Ca dotări, vă reamintim că smartphone-ul vine cu ecran HD de 4.6 inch, procesor Snapdragon 650, 3 GB RAM și cameră foto principală de 23 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×