Sony Xperia XA (2017) apare într-un nou clip hands-on; Prototipul are camera de 23 MP şi muchii înguste

2.792 ori
<b>Sony Xperia XA (2017) apare într-un nou clip hands-on; Prototipul are camera de 23 MP şi muchii înguste</b>Deşi telefoanele Sony aşteptate la MWC 2017 şi în următoarele luni au tot scăpat pe web, ele tind să apară mai degrabă în liste de specificaţii, decât în imagini. Azi însă dăm peste un clip hands on cu ceea ce pare a fi un Sony Xperia XA (2017)..

Deşi telefoanele Sony aşteptate la MWC 2017 şi în următoarele luni au tot scăpat pe web, ele tind să apară mai degrabă în liste de specificaţii, decât în imagini. Azi însă dăm peste un clip hands on cu ceea ce pare a fi un Sony Xperia XA (2017), unul dintre modelele ce ar trebui să apară în Barcelona luna viitoare.

Handsetul are numele de cod Sony G3121 şi faptul că e un Xperia XA nou e doar o speculaţie deocamdată. Totuşi, designul pare să fie în linie cu cel scăpat de randări cu câteva săptămâni în urmă. Avem un port USB Type-C la bord şi probabil ecranul cu cele mai înguste muchii văzut vreodată pe un Xperia. Acest lucru se remarcă cel mai clar atunci când utilizatorul intra în interfaţa camerei.

Sony G3121

Telefonul rulează Android Nougat, în varianta cu security patch datând de pe 5 ianuarie. Mai aflăm şi că acest model are camera de 23 de megapixeli şi e foarte posibil să vină cu difuzoare stereo frontale, pentru că marginea de sus şi jos a ecranului e destul de lata. Acest smartphone ar urma să aibă un ecran de 5 sau 5.2 inch, 4 GB RAM şi procesor Snapdragon 821.

Rezoluţia nu e foarte clară încă, fie Quad HD fie 4K, deşi acea onoare de trecere la UHD e rezervată mai degrabă unui flagship viitor. Fiţi siguri că mai urmează scăpări!

Sony G3121

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×