Sony Xperia XZ2 primește o randare nu tocmai realistă; vedem un ecran gigant cu aspect 18:9

2.376 ori
<b>Sony Xperia XZ2 primește o randare nu tocmai realistă; vedem un ecran gigant cu aspect 18:9</b>Ultima săptămână ne-a adus și câteva leak-uri asociate viitoarelor smartphone-uri Xperia, unul dintre acestea fiind și Sony Xperia XZ2. Astăzi pe platforma de leak-uri slashleaks.com vedem o presupusă randare pentru acest smartphone

În ultimele zile au apărut online și câteva leak-uri asociate viitoarelor terminale Sony după cum v-am informat și noi aici. Am văzut o fotografie a unor presupuse huse pentru aceste handset-uri și ieri am descoperit că modelul flagship Xperia XZ2 va sosi cu procesor Snapdragon 845, cameră duală și 4 GB RAM. Astăzi avem ocazia să privim și asupra unei randări pentru acest dispozitiv, cu toate că nu pare a fi "the real deal".

Sony Xperia XZ2

Randarea și-a făcut apariția pe platforma Slashleaks și din prima ne dăm seama că nu este o schiță tocmai realistă. Sunt foarte slabe șansele ca telefonul să arate astfel cu toate că nu ne-ar deranja deloc să vedem un așa display generos. La prima vedere pare că ar fi vorba despre un panou cu aspect 18:9 și vedem cum fruntea de sus este păstrat, loc în care se află senzorii de lumină, camera selfie și earpiece-ul.

În lateral se remarcă butoanele de volum și cel pentru shutter foto și cam aici se opresc elementele vizibile. Randarea concept de aici vine cu muchii extrem de înguste în jurul ecranului și nuanța de albastru se prezintă destul de bine. Așteptăm totuși scăpări ceva mai credibile de atât și rămâne să vedem dacă debutul lui XZ2 are loc la CES 2018 sau MWC 2018.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×