Sony Xperia XZ4 se afișează într-o presupusă fotografie reală; Vedem cât de îngust este device-ul cu ecran 21:9

1.497 ori
<b>Sony Xperia XZ4 se afișează într-o presupusă fotografie reală; Vedem cât de îngust este device-ul cu ecran 21:9</b>La câteva zile distanță de la confirmarea lansării lui Sony Xperia XZ4 în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 din Barcelona, iată că apare online și prima fotografie reală cu noul telefon flagship al japonezilor. Tratăm fotografia cu

La câteva zile distanță de la confirmarea lansării lui Sony Xperia XZ4 în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 din Barcelona, iată că apare online și prima fotografie reală cu noul telefon flagship al japonezilor. Tratăm fotografia cu puțină doză de rezervare pentru că ar putea fi la fel de bine și o randare bine pusă la punct în Photoshop, situații cu care ne-am mai întâlnit de-a lungul campaniilor de leak-uri.

Ce vedem aici este un telefon foarte îngust, asta pentru că va avea un ecran cu aspect 21:9 - ceva ce nu am mai văzut încă de pe vremea lui LG Chocolate. Sony Xperia XZ4 va pune accentul pe partea multimedia și consumul de materiale video în acest format de la Hollywood și cu siguranță forma sa nu îi va încânta pe mulți. 

Fotografia de față ne oferă și o privire de ansamblu asupra ecranului de homscreen unde avem interfața din Android 9.0 Pie și o bară transparent în partea din dreapta ce ar putea funcționa ca pe telefoanele Samsung, dezvăluind diferite shortcut-uri rapide la accesarea sa.

Ca dotări hardware așteptăm aici un ecran de 6.5 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 855, 6 GB RAM, 64 sau 128 GB spațiu de stocare flash și o cameră foto triplă în spate.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×