Sony Xperia XZ în versiunea roz "Deep Pink" e acum real, debutează în Marea Britanie

1.016 ori
<b>Sony Xperia XZ în versiunea roz "Deep Pink" e acum real, debutează în Marea Britanie</b>Sony Xperia XZ - actualul flagship al companiei japoneze primește de astăzi o nouă variantă de culoare. Nuanța se numește Deep Pink și este vorba aici despre un roz pal ce cu siguranță va deveni favoritul domnișoarelor ce țin să fie mereu în pas cu cea

Sony a fost una dintre companiile care au avut mereu grijă să lanseze şi o variantă roz a smartphone-urilor sale cele mai apreciate, inclusiv flagshipuri. Pe lista se adăugă azi şi Sony Xperia XZ, care ar fi primit o versiune "Deep Pink", pe care o admirăm mai jos.

Sony Xperia XZ

Operatorul britanic O2 a confirmat exclusivitatea pentru acest produs, care se află în stoc în Marea Britanie. Majoritatea retailerilor internaţionali oferă acest smartphone pe albastru, negru şi "platinum". Ne aşteptăm ca modelul roz să debuteze şi în alte teritorii, inclusiv în România până la final de an. Semnificaţia alegerii nuanţei roz poate fi culturală, ştiut fiind că japonezii ţin mult la floarea roz de cireş ca simbol.

Sony Xperia XZ

Noi avem telefonul Xperia XZ în teste în aceste zile şi după cum spuneam încă de la unboxing, Sony pare să fi revenit pe drumul cel bun. Camera e de podiumul de an 2016 cu siguranță, stabilizarea imaginii la filmare fiind comparată cu cea a camerelor video, iar controlul de la distanţă al unei console PS4 e cireaşa de pe tort. E drept că s-a făcut rabat la RAM, rezoluţie a ecranului şi că bateria e slabă, dar cei care vor strict cameră o să fie mulţumiţi.

Sony Xperia XZ

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×