Sony Xperia XZ Premium disponibil acum într-o nuanță roșie numită "Rosso"

1.735 ori
<b>Sony Xperia XZ Premium disponibil acum într-o nuanță roșie numită "Rosso"</b>Astăzi japonezii de la Sony au mai anunțat și lansarea unei variante pe roșu a flagship-ului Xperia XZ Premium, model ce păstrează dotările pe care le știam deja, inclusiv camera foto de 19 megapixeli capabilă de captură video super slo-mo

Moda telefoanelor roşii a început de câţiva ani, chiar înainte ca Apple să vină cu conceptul de iPhone RED. Am văzut flagshipuri HTC de culoare roşie, dar şi modele Xperia pe nuanţe inedite, inclusiv roz. Acum Sony Xperia XZ Premium a venit la rând, primind o versiune "Rosso", o variantă de culoare roşie arătoasă.

Sony Xperia XZ Premium Rosso

Acest telefon şic va debuta în luna noiembrie, oferind încă o variantă de culoare pe piaţa locală, în afară de argintiu, albastru şi negru. Smartphone-ul se remarcă prin ecranul 4K HDR, care în continuare nu are egal în acest an, cel puţin la rezoluţie. Şi camera Motion Eye se ţine excelent, la capitole precum detalii capturate, claritate şi captură Super Slow Motion la 960 FPS.

Sony Xperia XZ Premium Rosso

Noi i-am făcut recenzia lui Xperia XZ Premium în august şi am apreciat construcţia sa solidă, dar şi ecranul luminos şi performanţa bună, de top 5 la debut. Acustica stereo impresionează prin surround, iar captura slow motion este spectaculoasă. Un trademark Sony deja este filmarea excelentă, cu cea mai bună stabilizare de pe piaţă (Steadyshot). Costă 3.199 lei în acest moment la eMAG.ro!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×