Sony Xperia XZ2 apare în noi randări, acum şi cu încărcător wireless la pachet

1.985 ori
<b>Sony Xperia XZ2 apare în noi randări, acum şi cu încărcător wireless la pachet</b>Aseară îl vedeam pe Sony Xperia XZ2 într-o primă randare (semi)oficială de la Evan Blass şi iată că acum telefonul revine, de această dată privit din alt unghi şi cu un accesoriu la pachet. Hai să vedem despre ce e vorba.

Aseară îl vedeam pe Sony Xperia XZ2 într-o primă randare (semi)oficială de la Evan Blass şi iată că acum telefonul revine, de această dată privit din alt unghi şi cu un accesoriu la pachet. Hai să vedem despre ce e vorba.

Evan Blass îl prezintă pe Xperia XZ2 din faţă de această dată şi camera principală tot mi se pare că e pusă prea jos. Avem şi scanner de amprente sub ea, blitz şi senzor infraroşu deasupra. Spatele mă duce cu gândul la un HTC U11, iar zona frontală poate la un Lumia mai vechi. Observ că telefonul e îngust, are panou frontal rotunjit pe margini şi o "bărbie cu logo" marcată Sony.

Sony Xperia XZ2

După cum observăm în două dintre imagini, telefonul va veni în 4 culori: gri, albastru-verzui, negru și roz-violet. Un alt element inedit apare într-o altă imagine, în care vedem un încărcător wireless, care ar putea foarte bine să fie şi un dock al device-ului, pentru afișaj în mod desktop pe monitor. Dacă mă uit cu atenţie, parcă văd şi textura punctată pe care o asociez unui difuzor, cu acea zonă din spate prea groasă pentru a nu ascunde şi alte funcţii. Evan Blass a confirmat capacitatea de încărcare wireless a acestui dock, asta e sigur.

Dock încărcare wireless Sony Xperia XZ2

Dacă ştie şi muzică şi ieşire de semnal video spre un monitor rămâne de văzut. Ar putea fi rival pentru Samsung DeX Pad. Ar fi drăguţ ca Sony să ofere aşa ceva la pachet cu telefonul, dar probabil îl va vinde separat.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×