Sony Xperia XZ Premium este zgâriat, ars şi îndoit, primeşte bile albe de la JerryRigEverything (Video)

1.406 ori
<b>Sony Xperia XZ Premium este zgâriat, ars şi îndoit, primeşte bile albe de la JerryRigEverything (Video)</b>Este momentul ca astăzi să îl vedem pe Sony Xperia XZ Premium pus pe masa de tortură a lui JerryRigEverything, terminal ce se laudă cu dotări de top, inclusiv cu un display 4K de 5.5 inch. Vedem rând pe rând cum telefonul trece de testul de zgâriere

Sony Xperia XZ Premium a fost aşteptat cu nerăbdare în ultimele luni, fiind anunţat la MWC 2017 şi ajungând în magazine de abia luna trecută. Terminalul iese în evidenţă prin ecranul 4K HDR, iar acum a ajuns pe mâna lui JerryRigEverything, care i-a testat rezistenţa.

Test Xperia XZ Premium

Jerry a precizat că telefoanele Sony Xperia nu sunt deloc preferatele sale, în ideea că au fost de obicei destul de fragile. Se pare că telefonul e diferit faţă de Xperia XZ la construcţie, în ciuda numelui, ce indică o mică derivaţie a acelui terminal. Panoul frontal rezistă la zgârieturi până la nivelul 6, aliniat la rezistenţa celorlalte smartphone-uri flagship de pe piaţă. Asta înseamnă că monedele, cheile şi alte obiecte ascuţite nu vor zgâria panoul frontal.

Test Xperia XZ Premium

Difuzorul pentru convorbiri e acoperit cu material textil, dar e unul destul de rezistent. Şi panoul din spate e acoperit cu Gorilla Glass 5, ca şi cel frontal. Scannerul de amprente e integrat în butonul Power şi chiar dacă e zgâriat cu un cutter ascuţit continuă să ofere autentificare biometrică fără probleme. La testul cu bricheta rezistă 10 secunde până se opresc pixelii.

Momentul cel mai aşteptat al clipului este cel al bend test-ului, care e trecut cu brio chiar dacă se curbează puţin corpul telefonului. Ce e cert că Xperia XZ Premium e mult mai bine construit şi rezistent decât Xperia XZ şi Xperia Z5, care s-au îndoit şi crăpat imediat în mâinile lui Jerry. Urmează un teardown acum!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×