Sony Xperia XZ Ultra primește randări concept spectaculoase; vine cu display 4K curbat și procesor SD835

3.205 ori
<b>Sony Xperia XZ Ultra primește randări concept spectaculoase; vine cu display 4K curbat și procesor SD835</b>În urmă cu ceva timp vă prezentam aici la Mobilissimo și o serie de imagini concept pentru smartphone-ul Sony Xperia X Ultra, terminal care servește iată ca post de inspirație pentru un nou concept. Numele său este Xperia XZ Ultra și avem aici de-a face

Având ca inspirație randările anterioare realizate lui Sony Xperia X Ultra, iată că artistul grafic Victor Cao s-a gândit să ne prezinte și un concept de Xperia XZ Ultra care la prima vedere arată de-a dreptul impresionant. Cum japonezii de la Sony par a fi rezervați în ceea ce privește modificarea design-ului destinat smartphone-urilor din seria Xperia, o astfel de schimbare ar fi primită cu brațele deschise de către fani. 

Sony Xperia XZ Ultra

Designer-ul s-a gândit la două variante diferite, una clasică numită Xperia XZ Ultra al cărui ecran de 6.45 inch oferă un aspect ratio de 16:9 și o alta mai modernă cunoscută drept Xperia XZ Ultra Wide cu aspect ratio 21:9.6 și diagonală identică. Se remarcă muchiile curbate ale display-ului și micile bărbii din partea de jos și sus unde se află logo-ul Sony, senzorii de lumină și camera frontală pentru selfie-uri.

Panoul ar fi unul cu tehnologie OLED și rezoluție 2K (XZ Ultra) sau 4K (XZ Ultra Wide), iar în materie de dotări hardware am primi aici un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și 4 sau 6 GB memorie RAM. De asemenea, varianta Ultra Wide primește în randările de aici și o cameră duală la pachet. Să sperăm doar că și Sony vede aceste concepte și că se va inspira din ele pentru a ne aduce un smartphone similar pe piață care să se bată de la egal la egal cu Galaxy S8 în materie de design.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×