Sony Xperia XZ Ultra primește randări concept spectaculoase; vine cu display 4K curbat și procesor SD835

Autor:  | Publicat în:  Sony 3.160 ori
<b>Sony Xperia XZ Ultra primește randări concept spectaculoase; vine cu display 4K curbat și procesor SD835</b>În urmă cu ceva timp vă prezentam aici la Mobilissimo și o serie de imagini concept pentru smartphone-ul Sony Xperia X Ultra, terminal care servește iată ca post de inspirație pentru un nou concept. Numele său este Xperia XZ Ultra și avem aici de-a face

Având ca inspirație randările anterioare realizate lui Sony Xperia X Ultra, iată că artistul grafic Victor Cao s-a gândit să ne prezinte și un concept de Xperia XZ Ultra care la prima vedere arată de-a dreptul impresionant. Cum japonezii de la Sony par a fi rezervați în ceea ce privește modificarea design-ului destinat smartphone-urilor din seria Xperia, o astfel de schimbare ar fi primită cu brațele deschise de către fani. 

Sony Xperia XZ Ultra

Designer-ul s-a gândit la două variante diferite, una clasică numită Xperia XZ Ultra al cărui ecran de 6.45 inch oferă un aspect ratio de 16:9 și o alta mai modernă cunoscută drept Xperia XZ Ultra Wide cu aspect ratio 21:9.6 și diagonală identică. Se remarcă muchiile curbate ale display-ului și micile bărbii din partea de jos și sus unde se află logo-ul Sony, senzorii de lumină și camera frontală pentru selfie-uri.

Panoul ar fi unul cu tehnologie OLED și rezoluție 2K (XZ Ultra) sau 4K (XZ Ultra Wide), iar în materie de dotări hardware am primi aici un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și 4 sau 6 GB memorie RAM. De asemenea, varianta Ultra Wide primește în randările de aici și o cameră duală la pachet. Să sperăm doar că și Sony vede aceste concepte și că se va inspira din ele pentru a ne aduce un smartphone similar pe piață care să se bată de la egal la egal cu Galaxy S8 în materie de design.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×