Sony Xperia XZ2 Compact apare sub formă de prototip într-o fotografie; Are un spate ușor curbat

1.150 ori
<b>Sony Xperia XZ2 Compact apare sub formă de prototip într-o fotografie; Are un spate ușor curbat</b>Este aproape sigur că japonezii de la Sony vor lansa în cadrul târgului de tehnologie MWC 2018 din Barcelona duo-ul de telefoane Xperia XZ2 și Xperia XZ2 Compact. Chiar ieri am văzut un teaser pentru aceste terminale care ne indica forma curbată

După ce ieri vedeam un teaser oficial din partea Sony pentru flagship-ul ce îl va aduce la MWC 2018, astăzi descoperim și o fotografie reală cu varianta prototip a dispozitivului în cauză. Este vorba despre Sony Xperia XZ2 Compact, telefon ce ni se prezintă într-o imagine din lateral, având totuși posibilitatea să observăm și muchiile laterale înguste ale panoului frontal și faptul că spatele adoptă o formă mai curbată.

Xperia xz2 compact

Fix la această curbură se facea aluzie și în teaserul anterior, astfel că este aproape clar la ce ne așteptăm din partea noului flagship ce va debuta în Barcelona. Mai remarcăm din fotografie și butoanele fizice de volum, pe cel de power/unlock, dar și butonul pentru captura foto - cu precizarea că scanner-ul de amprente nu se mai află plasat lateral ca pe modelele anterioare, ci în spate cel mai sigur.

Concept XZ2 Compact

Acea antenă din plastic de pe rama device-ului ne sugerează că vom avea aici o ramă realizată din metal, în vreme ce panoul spate va opta pentru un policarbonat mat, sau poate chiar sticlă. Din păcate nici acest nou telefon din seria Xperia Compact nu va impresiona la capitolul talie, urmând a avea o grosime de peste 9 mm. Vedeți mai sus și o randare concept a handset-ului și ne așteptăm aici la dotări high-end precum 4 GB RAM și procesor Snapdragon 845.

Cu siguranță și Xperia XZ2 va fi prezentat alături de modelul Compact la MWC 2018 peste doar câteva zile!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×