Încărcătorul USB-C de 18W pentru iPhone ni se prezintă sub formă de prototip în fotografii

735 ori
<b>Încărcătorul USB-C de 18W pentru iPhone ni se prezintă sub formă de prototip în fotografii </b>De ceva timp se vehiculează și faptul că noile modele iPhone din acest an se vor livra la pachet cu un nou tip de încărcătorul, unul cu port USB-C care va permite încărcarea rapidă la 18W. Vestea nu a fost confirmată în vreun fel de către compania

Printre numeroasele zvonuri legate de viitoarele modele iPhone îl avem și pe cel care face aluzie la un încărcător USB-C capabil de încărcare rapidă. S-ar vehicula faptul că un asemenea adaptor va sosi la pachet cu toate cele 3 noi iPhone-uri din această toamnă, adaptor care astăzi ni se prezintă sub forma unui portotip într-o serie de fotografii reale dezvăluite de către blogul tech Chongdiantou.

Apple USB-C Incarcator

Imaginile prezintă un încărcător USB-C 18W care la prima vedere are o grosime ceva mai mare față de ce dezvăluiau câteva brevete sosite în trecut. Vedem menționat pe acest încărcător numele de serie A1720 și textul care confirmă output-ul la 5V/3A (15W), respectiv 9V/2A (18W).

Apple USB-C Incarcator

Un asemenea adaptor capabil de încărcare rapidă pentru iPhone ar fi ceva care i-ar cuceri pe fanii Apple, dar rămâne de văzut dacă într-adevăr Apple va lua o asemenea decizie sau nu. Până acum gigantul din Cupertino a livrat încărcătoare de 5W alături de iPhone-urile lansate de pe piață, astfel că trecerea la o unitate de 18W ar fi spectaculoasă.

Știind totuși tacticile Apple aș zice că un asemenea adaptor va fi comercializat separat și nu oferit din start în cutia noilor modele iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×