Încărcătorul USB-C de 18W pentru iPhone ni se prezintă sub formă de prototip în fotografii

Autor:  | Publicat în:  Apple 619 ori
<b>Încărcătorul USB-C de 18W pentru iPhone ni se prezintă sub formă de prototip în fotografii </b>De ceva timp se vehiculează și faptul că noile modele iPhone din acest an se vor livra la pachet cu un nou tip de încărcătorul, unul cu port USB-C care va permite încărcarea rapidă la 18W. Vestea nu a fost confirmată în vreun fel de către compania

Printre numeroasele zvonuri legate de viitoarele modele iPhone îl avem și pe cel care face aluzie la un încărcător USB-C capabil de încărcare rapidă. S-ar vehicula faptul că un asemenea adaptor va sosi la pachet cu toate cele 3 noi iPhone-uri din această toamnă, adaptor care astăzi ni se prezintă sub forma unui portotip într-o serie de fotografii reale dezvăluite de către blogul tech Chongdiantou.

Apple USB-C Incarcator

Imaginile prezintă un încărcător USB-C 18W care la prima vedere are o grosime ceva mai mare față de ce dezvăluiau câteva brevete sosite în trecut. Vedem menționat pe acest încărcător numele de serie A1720 și textul care confirmă output-ul la 5V/3A (15W), respectiv 9V/2A (18W).

Apple USB-C Incarcator

Un asemenea adaptor capabil de încărcare rapidă pentru iPhone ar fi ceva care i-ar cuceri pe fanii Apple, dar rămâne de văzut dacă într-adevăr Apple va lua o asemenea decizie sau nu. Până acum gigantul din Cupertino a livrat încărcătoare de 5W alături de iPhone-urile lansate de pe piață, astfel că trecerea la o unitate de 18W ar fi spectaculoasă.

Știind totuși tacticile Apple aș zice că un asemenea adaptor va fi comercializat separat și nu oferit din start în cutia noilor modele iPhone.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×