Sony Xperia XZ2 Pro (H8176) apare menționat într-un profil UAP; Are ecran 4K+ cu aspect 18:9

2.470 ori
<b>Sony Xperia XZ2 Pro (H8176) apare menționat într-un profil UAP; Are ecran 4K+ cu aspect 18:9</b>Următorul terminal pregătit de către japonezii de la Sony va fi modelul Xperia XZ2 Pro, produs care astăzi ni se dezvăluie prin intermediul unui profil UAP. Aici handset-ul apare menționat cu numele de cod H8176 și cel mai interesant lucru

Descoperim astăzi faptul că un nou smartphone Sony și-a făcut apariția într-un profil UAP, model menționat aici cu numele de cod Sony H8176. Potrivit leak-urilor precedente ar fi vorba despre nimeni altul decât Sony Xperia XZ2 Pro, telefon așteptat cu puternicul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845, dar și cu alte dotări de top la pachet. Grație listării de astăzi aflăm cum se prezintă device-ul la capitolul ecran.

Xperia XZ2 pro

Ei bine, ni se confirmă că Xperia XZ2 Pro va opta pentru un ecran cu aspect 18:9, dar nu orice fel de ecran, ci unul deosebit cu rezoluție 4K+ de 4320 x 2160 pixeli. La fel ca în cazul modelelor anterioare Sony ce ofereau panouri cu o asemenea rezoluție, vom avea o serie limitări, astfel că multe aplicații vor rula în 1080p.

Xperia XZ2 Pro

Nu există un avantaj clar al unei asemenea rezoluții pe smartphone, dar Sony nu renunță se pare la implementarea sa și în această zonă de produse. Posibil ca lansarea lui XZ2 Pro să aibă loc undeva prin vară, asta dacă japonezii nu ne fac vreo surpriză și aduc produsul mai devreme. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×