Sony Xperia XZ2 Premium e cu un pas mai aproape de lansarea comercială; Primeşte certificarea TENAA

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.912 ori
<b>Sony Xperia XZ2 Premium e cu un pas mai aproape de lansarea comercială; Primeşte certificarea TENAA</b>În urmă cu aproximativ o lună cei de la Sony anunțau pe neașteptate și lansarea lui Sony Xperia XZ2 Premium, primul telefon cu cameră duală din portofoliul actual. A trecut ceva vreme de atunci și dispozitivul încă este așteptat să debuteze în

Nu ştiu dacă mai ţineţi minte, dar în urmă cu aproximativ o lună, Sony anunţa încă un flagship pe anul 2018, de această dată unul hardcore, prin prisma ecranului 4K HDR. Treaba cu ţinerea de minte e pentru că am tot fost bombardaţi de flagship-uri în ultimul timp. Revenim asupra lui Xperia XZ2 Premium tocmai pentru că de curând acesta a fost certificat de către TENAA, semn că lansarea comercială este foarte aproape.  

Xperia XZ2 Premium

Sony are obiceiul de a anunţa telefoane high end, uneori chiar peste rivali şi a le lansa apoi după muuuuultă vreme. Cam cum făceau ASUS şi Motorola cu 2-3 ani în urmă pe piaţa europeană. Îmi amintesc şi acum că Xperia XZ Premium-ul lor a fost expus la început de an 2017 într-o cuşcă din sticlă în februarie şi a ajuns în magazine în iunie. Acum Xperia XZ2 Premium pare să se mişte o iotă mai rapid.

Are un ecran 4K HDR de 5.8 inch, dar e un telefon tare greu, la 236 de grame. Avem şi procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM şi 64 GB stocare, plus slot microSD. Nu sună rău nici bateria de 3400 mAh. Xperia XZ2 Premium are o cameră duală în spate, cu un senzor color Motion Eye de 19 MP, cu deschidere F/1.8, plus un senzor monocrom de 12 MP, cu deschidere F/1.6.

Este inclus şi un procesor de imagine Sony AUBE Fusion, cu sensibilitate ridicată. Acest terminal vine cu suport pentru încărcare wireless, rezistență la apă şi praf în regim IP68 şi suport pentru încărcare Quick Charge 3.0. Preţul ar trebui să fie peste 1000 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×