Best Vobot este un ceas alarmă mai deosebit ce integrează asistentul vocal Alexa; Iată la ce sumă îl vinde Cafago

729 ori
<b>Best Vobot este un ceas alarmă mai deosebit ce integrează asistentul vocal Alexa; Iată la ce sumă îl vinde Cafago</b>Printre propunerile retailerului chinez Cafago de astăzi avem pe listă și ceasul alarmă numit Best Vobot, ceas mai deosebit care se remarcă prin integrarea lui Amazon Alexa la pachet. Ideea ce ni se prezintă în cazul de față este chiar interesantă

În general vedem pe piață boxe care aduc un asistent vocal la bord, exemplele fiind de ordinul zecilor chiar. Totuși, există și dispozitive inedite precum acest ceas-alarmă pe care tocmai ce l-am descoperit în oferta retailerului chinez Cafago.com și care se remarcă prin integrarea lui Amazon Alexa la bord. Ei bine da, asistentul vocal dezvoltat de către Amazon este prezent aici și ideea sună tare bine.

Best Vobot

Ceasul poate fi controlat prin comenzi vocale adresate lui Amazon Alexa și astfel putem seta alarme, reda muzica favorită, controla dispozitive smart home, dar și asculta știri. Se pot crea liste de cumpărături și afla informații utile printr-o simplă apăsare a butonului dedicat de pe ceasul-alarmă.

Best Vobot

Avem aici parte de un afișaj LED pentru ora exactă, data și pentru feedback, iar la interiorul dispozitivului se află un difuzor de 5W pentru redarea audio. Se oferă și port auxiliar de 3.5 mm pentru conectarea la difuzoare externe și avem o baterie de 1800 mAh care permite utilizarea ceasului portabil pentru aproximativ 4 ore, timp de playback audio.

Produsul se numește Best Vobot și folosind codul promoțional L3127V îl puteți achiziționa la prețul special de 33.82 euro până la data de 30 iunie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×