Începând de săptămâna viitoare alte 3 smartphone-uri Sony vor primi Android Pie! Iată care sunt acestea

1.636 ori
<b>Începând de săptămâna viitoare alte 3 smartphone-uri Sony vor primi Android Pie! Iată care sunt acestea</b>După ce anterior vă informam cu privire la faptul că Sony Xperia XZ2 și Xperia XZ2 Compact au început să primească actualizarea la Android 9.0 Pie, iată că astăzi Sony mai face un anunț. Aflăm pe această cale că alte 3 modele vor primi Pie

La o săptămână distanță de la aflarea veștii că Sony a început actualizarea modelelor Xperia XZ2 și Xperia XZ2 Compact la Android 9.0 Pie iată că producătorul japonez mai face un anunț ce ține de update-uri software.

Astfel aflăm că începând de săptămâna viitoare, mai precis din data de 26 octombrie, smartphone-urile Sony Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact și Xperia XZ Premium vor primi update-ul la Android Pie. Acestea sunt flagship-urile companiei de anul trecut și faptul că Pie ajunge atât de rapid aici nu poate decât să ne bucure.

Roadmap update-uri:

  • Xperia XZ1, XZ1 Compact, XZ Premium - 26 octombrie
  • Xperia XZ2 Premium - 7 noiembrie
  • Xperia XA2, XA2 Ultra, XA2 Plus - 4 martie 2019

De asemenea, de "plăcintă" se va bucura și modelul Xperia XZ2 Premium începând cu data de 7 noiembrie. Posesorii de modele mid-range Xperia XA2, XA2 Ultra și XA2 Plus vor mai avea de așteptat până pe 4 martie, zi în care va începe distribuirea lui Pie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×