Sony Xperia Z disecat, analizat de către cei de la FCC

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.738 ori
<b>Sony Xperia Z disecat, analizat de către cei de la FCC</b>înainte ca un produs/gadget să ajungă pe piață, el trebuie disecat și analizat de către autoritatea americană FCC. De această dată e vorba despre Sony Xperia Z, telefonul cu ecran Full HD de 5 inch prezentat la CES 2013. Acesta a fost cel mai...

înainte ca un produs/gadget să ajungă pe piață, el trebuie disecat și analizat de către autoritatea americană FCC. De această dată e vorba despre Sony Xperia Z, telefonul cu ecran Full HD de 5 inch prezentat la CES 2013. Acesta a fost cel mai impresionant terminal de la CES și din analiza FCC aflăm că el suportă conectivitate GSM, LTE și WiFi 802.11 a/b/g/n.

Aruncând o privire la interiorul acestui device remarc spațiul mare destinat bateriei, o unitate Li-Ion neinlaturabilă de 2330 mAh. Senzorul camerei este mai mic decât mă așteptam și vorbim aici despre o cameră de 13 megapixeli, cu bliț LED, geotagging, touch focus, detectare facială, stabilizator de imagine, HDR video și captura video Full HD la 30 fps. în cazul în care nu știați, a apărut recent și un preț pentru acest telefon: 649 de euro, prin Amazon Germania.

Sony Zperia Z folosește un slot micro SIM și este așteptat în magazine în luna martie. El măsoară 7.9 mm în grosime și are o carcasă rezistenta la apă, până la 1 metru adâncime, timp de 30 de minute. Xperia Z rezista și la praf și dispune de un ecran TFT 1080p, cu tehnologie Sony Mobile Bravia Engine 2 și protecție anti zgârieturi. Așteptăm cu nerăbdare ca acest model să ajungă și la noi pentru teste!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×