Iată cum arată controlul vocal pe BlackBerry 10 (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 853 ori
<b>Iată cum arată controlul vocal pe BlackBerry 10 (Video)</b>Mai sunt 10&nbsp;zile până la marele debut al lui BlackBerry 10 OS pe 30 ianuarie și al telefoanelor BlackBerry Z10 și X10. Până atunci vom mai avea probabil câteva scăpări, deși deja cunoaștem toate specificațiile și funcțiile posibile ale...

Mai sunt 10 zile până la marele debut al lui BlackBerry 10 OS pe 30 ianuarie și al telefoanelor BlackBerry Z10 și X10. Până atunci vom mai avea probabil câteva scăpări, deși deja cunoaștem toate specificațiile și funcțiile posibile ale telefoanelor de nouă generație și le-am văzut și în acțiune în câteva clipuri. Astăzi luăm contact cu controlul vocal de pe BB 10 OS.

Sistemul seamănă destul de mult cu Siri de pe iOS sau cu S Voice de pe seria Samsung Galaxy. Pentru a activa asistentul vocal va trebui să apăsați pe butonul Power de două ori, acesta fiind plasat lateral, între butoanele de volum. Cei de la Telekom Presse ne prezintă un demo al funcționalității de control audio în clipul de mai jos. Recunoașterea vocală nu este subliniată în mod clar, ci mai degrabă recunoașterea de comenzi precum apelare, trimiterea unui mesaj sau dechiderea unei aplicații sau melodii.

în același clip vedem și tastatura virtuală, sistemul de navigare în interfața pe bază de swipe și o aplicație pentru hărți. Aplicația suporta navigare turn by turn și pare a fi bazată pe Google Maps. Browserul este prezentat la rândul său și pare a fi destul de rapid. Scrollingul este lin și textul este foarte bine vizualizat pe ecran. Terminalul din demo este un BlackBerry Z10, iar către final vedem și aplicația Facebook pentru BlackBerry 10 OS în acțiune.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×