știați că: primul "iPhone" datează din 1983 și era un telefon fix Apple

2.213 ori
<b>știați că: primul "iPhone" datează din 1983 și era un telefon fix Apple</b>Apple nu și-a început incursiunea în domeniul telefoniei cu iPhone, ci primul său telefon provine din negura timpului, din 1983. E vorba de un telefon fix, de culoare albă, pe care îl admirați mai jos. &nbsp; Remarc și prezența unui ecran cu care...

Apple nu și-a început incursiunea în domeniul telefoniei cu iPhone, ci primul său telefon provine din negura timpului, din 1983. E vorba de un telefon fix, de culoare albă, pe care îl admirați mai jos.

Remarc și prezența unui ecran cu care se poate interacționa via stylus. Acest design îi aparține lui Hartmut Esslinger, cel care a contribuit și la designul lui Apple IIc, primul computer portabil Apple. Acest "iPhone" este doar unul dintre prototipurile din Cupertino care nu au ajuns niciodată în producție. Arhivele Apple includ numeroase astfel de terminale, inclusiv variante primitive de iPad.

știați că: primul "iPhone" datează din 1983 și era un telefon fix Apple

Trebuie să recunosc că acest telefon fix arata mai bine decât orice alt telefon fix am folosit până acum, semn că Apple a pus ca de obicei accentul pe stil și design unic. Remarcați și logo-ul vechi al companiei, cel colorat și nu cel actual, monocrom. Universitatea Stanford are o întreagă arhivă de documente Apple, deci așteptați-vă să mai vedeți prototipuri de acest gen. Ați fi cumpărat un "iPhone" în anii 80?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×