Sony Xperia Z1 primește actualizarea la Android 4.4.2 KitKat În acest moment la nivel global via OTA

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.393 ori
<b>Sony Xperia Z1 primește actualizarea la Android 4.4.2 KitKat În acest moment la nivel global via OTA</b>Deși cei de la Sony au lansat de curând noua generație flagship pe anul 2014, și anume Xperia Z2, se pare că nici modele de anul trecut nu au fost uitate, în acest caz fiind vorba despre Sony Xperia Z1, terminal care tocmai a început să primească...

Deși cei de la Sony au lansat de curând noua generație flagship pe anul 2014, și anume Xperia Z2, se pare că nici modele de anul trecut nu au fost uitate, în acest caz fiind vorba despre Sony Xperia Z1, terminal care tocmai a început să primească actualizarea la Android 4.4.2 KitKat via OTA.

Actualizarea este disponibilă în acest moment la nivel global, ceea ce înseamnă că ar fi cazul să verificați telefonul pentru a instala noul update. Cu toate acestea, aflați că update-ul va sosi treptat în funcție de regiuni.

Sony Xperia Z1 dispune de un display Full HD de 5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2.2 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB. De asemenea, acesta mai integrează și o cameră foto de 20.7 megapixeli cu autofocus și bliț LED.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×