Sony Xperia Z1, Z1 Compact și Z Ultra ar putea primi Android 4.4 În aprilie

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.001 ori
<b>Sony Xperia Z1, Z1 Compact și Z Ultra ar putea primi Android 4.4 În aprilie</b>Sony Xperia Z1 Compact este un telefon aflat acum în teste la Mobilissimo.ro și un device lansat în luna ianuarie a acestui an la CES 2014. în ciuda faptului că e un mode proaspăt el nu are încă Android KitKat la bord, dar printr-o scăpare aflăm...

Sony Xperia Z1 Compact este un telefon aflat acum în teste la Mobilissimo.ro și un device lansat în luna ianuarie a acestui an la CES 2014. în ciuda faptului că e un mode proaspăt el nu are încă Android KitKat la bord, dar printr-o scăpare aflăm că acest OS ar putea sosi în aprilie.

După cum se vede în tabelul de mai sus, modelele Sony Xperia Z1, Z1 Compact și Z Ultra vor primi Android 4.4 în luna aprilie, dacă totul merge conform planului. Din câte văd aici scurgerea de informații vine din Franța, de la operatorul SFR și pe lista se mai află și Galaxy Note 3 și S4 pentru actualizări la KitKat în această lună.

Tot de  la Sony, modelele Xperia SP, Xperia Z și Xperia T vor primi Android 4.3 în această lună, cel puțin în rețeaua operatorului francez. între timp eu aștept în continuare că Sony să aducă o interfață mai evoluată pe Android, pe terminalele sale noi, dar nu pare a se schimba mare lucru aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×