Iată un iWatch tradițional, un ceas clasic cu funcții de fitness/sănătate

1.093 ori
<b>Iată un iWatch tradițional, un ceas clasic cu funcții de fitness/sănătate</b>Trebuie să recunosc că am văzut până acum cel puțin o duzină de concepte de ceas Apple, fiecare iWatch propunând un design diferit, fie curbat, fie pătrat, fie SF-uri cu holograme. Ei bine astăzi ne întoarcem la origini, la ceasurile clasice,...

Trebuie să recunosc că am văzut până acum cel puțin o duzină de concepte de ceas Apple, fiecare iWatch propunând un design diferit, fie curbat, fie pătrat, fie SF-uri cu holograme. Ei bine astăzi ne întoarcem la origini, la ceasurile clasice, prin intermediul următorului smartwatch Apple, în fază de concept bineînțeles.

Creat de către Tomas Moyano, student din Argentina, acest iWatch are scopul de a îmbunătăți interacțiunile dintre oameni și tehnologie, conform designerului. El își imaginează acest ceas drept un device circular cu adâncituri pe margini și care poate fi asociat cu multiple curele de diferite forme, mărimi și din diferite materiale.

Iată un iWatch tradițional, un ceas clasic cu funcții de fitness/sănătate

Acest iWatch nu are nici un orificiu și nici un buton, iar el este rezistent la apă și praf. Conceptul nu are nici măcar difuzoare și se va baza pe vibrații pentru notificări. Moyano a inclus aici și panouri solare și încărcare wireless, făcând acest device unul eco friendly. Pe final vă prezint încă un concept realizat de un designer din Ungaria, pe numele său Gabor Balogh. Acesta este de fapt un ceas Triwa din Suedia, dar cu interfața Apple minimalista atașată.
Care va place mai mult?

iWatch tradițional

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×